Site Loader

Over ons

U wilt het roer helemaal omgooien, het is tijd voor een nieuwe inrichting van uw kantoor of tandartspraktijk. Dit is een leuk en haalbaar idee, maar vraagt veel tijd en denkwerk. Bedrijfsinrichting is een dienst waar wij ons al lange tijd mee bezig houden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en bouwen van creatieve oplossing voor bedrijven als dat van u. Door de marktontwikkelingen te voet gevolgd te hebben weten wij goed te kunnen inspelen op de vele vraag naar onze diensten en weten veel klanten te helpen. Het is een flinke klus en vraagt veel efficiëntie, daarom kunt u dit het best aan ons overlaten, zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent.

Tandartspraktijken

Niet alleen het gebit moet er verzorgd uitzien, ook de ruimtes van de tandartspraktijk zelf. Het is van belang om uw patiënten te verwelkomen in een representatieve praktijk waar ze zich op hun gemak voelen. Allereerst gaan we met elkaar rond de tafel zitten waarna we beginnen met het eerste ontwerp. Wanneer de bedrijfsinrichting volledig naar wens is ontvangt u de definitieve tekening. Hierna gaan wij aan de slag en verzorgen wij alles van A tot Z, zodat u zich kunt laten verassen van het resultaat.

Kantoren

Ook kantoren zijn belangrijk om er representatief uit te laten zien. Het is hét visitekaartje van uw bedrijf en nodigt potentiele klanten uit om langs te komen. Wij ontzorgen u van het gehele proces van bedrijfsinrichting zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken krijgt u 1 contact persoon aangewezen en worden prijzen vooraf duidelijk afgesproken zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.