Site Loader

Beeldschermbrillen

Sinds onze beginjaren ontzorgen wij tal van klanten van hun klachten door middel van beeldschermbrillen. Onze specialisten denken graag met je mee om de perfecte oplossingen te bieden waardoor jij en je personeel ongestoord te werk kunnen gaan. Vooral voor mensen met een kantoorbaan waar het vanzelfsprekend is dat ze achter een beeldscherm zitten raden wij het aan om een beeldschermbril aan te schaffen. Ongemerkt kijken we snel of er een appje binnen gekomen is, of er al iets nieuws gepost is op instagram of kijken we een film. Dit kan erg schadelijk zijn voor de ogen en kan bovendien zorgen voor verstoorde slaap of fysieke en psychische klachten en dit wil je natuurlijk voorkomen. Wij bieden passende oplossingen voor uw ogen waardoor u ongestoord kunt werken.

Uiteraard zitten er een aantal risico’s aan langdurige blootstelling van blauw licht. Het kan ervoor zorgen dat je moeilijker in slaapt valt en kan leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid, droge ogen of zelfs rugpijn. Onze beeldschermbrillen zijn speciaal gemaakt voor tijdens het gebruiken van een beeldscherm en zorgt ervoor dat je ogen beschermt zijn tegen blauw licht.

Wanneer je ervoor kiest om een beeldschermbril aan te schaffen houden onze opticiens, welke beschikken over een flinke dosis ervaring, kennis en specialisme rekening met veel verschillende dingen. Zo zijn wij in staat om brillen perfect aan te meten.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten die kiezen voor beeldschermbrillen het op prijs stellen om goed contact te behouden. Zo voorkomen wij eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen waardoor wij een vlekkeloze samenwerking realiseren. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten hier goed mee om te gaan.

Contact

Mochten we je kunnen helpen met het aanmeten van een beeldschermbril of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.