Site Loader

Over ons

Ons Belgisch biercafé kenmerkt zich door de enorme gezelligheid en gastvrije service. Kom gezellig met al je vrienden of familie een drankje of hapje doen bij ons op het terras of bij ons in het biercafé. Om je een onvergetelijk moment te bieden blijven wij ons overtreffen in gezelligheid en adviseren je graag over alle smaken in zowel drank als gerechten zodat je van het allerlekkerste kunt genieten en je ervaring met andere kunt delen. Kom gezellig langs ons Belgisch biercafé op de Beestenmarkt in Delft en geniet van onze ruime variatie in gerechten!

Dranken en gerechten

Als Belgisch biercafé kunnen wij uiteraard niet zonder de lekkerste bieren aankomen. Daarom hebben wij 15 overheerlijke Belgische bieren op de tap waarvan er 4 met regelmaat gewisseld worden. Zo kun je genieten van nog meer variatie en kun je je ervaring delen met anderen! Daarnaast hebben wij ook heerlijke bieren op de fles. Ook hebben wij wijn en uiteraard non-alcoholische drankjes voor de BOB’s onder ons.

Bij ons kun je terecht om eens even lekker buiten de deur te eten en te genieten met je vrienden en familie. Zo kun je bij ons altijd terecht om te lunchen en te dineren en kun je daarnaast ook genieten van de lekkerste borrels. Wil je eens even optimale concentratie om te leren of te werken? Geen enkel probleem, zoek bij ons een rustig plekje in ons Belgisch biercafé op en wordt geserveerd tijdens je vergadering of les! Voor een feestje draaien wij onze handen niet om, we begrijpen dat je je verjaardag uitbundig wilt vieren.

Contact

Mocht je een plekje in ons Belgisch biercafé willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen!