Site Loader

 

Wanneer een bepaald stuk grond de stempel van bouwgrond heeft gekregen, kunnen de architecten aan de slag gaan met hun ontwerpen om de meest mooie wijken te ontwikkelen. Zo kan er op een bepaald stuk grond een mooi appartementen complex worden gebouwd, of juist een huis of luxueuze villa. Bij het bouwen van een woning/appartement komt enorm veel kijken. Alles begint bij de bodem. Deze wordt vaak verstevigd met palen. Vervolgens kan de vloer worden gestort en kunnen de eerste muren worden geplaatst. Wanneer men de hoogte in gaat komen onze breedplaatvloeren goed van pas. In dit artikel krijg je alles te weten over de voordelen van deze platen.

 

Voordelen van onze plaatvloeren

Wij weten als geen ander dat tijd geld is, we gaan dan ook snel door de voordelen heen. Om daarom maar direct met de deur in huis te vallen, is het belangrijkste voordeel dat onze vloer vormvrij is. Zo kunnen onze vloeren is allerlei vormen worden geproduceerd en daarmee dus worden toegepast in ieder nieuwbouwproject. Daarnaast is de plaatvloer ook erg compact. Hierdoor voorkomen we dat er scheuren in de vloer trekken. Overigens is het ook mogelijk om vooraf leidingen mee te nemen in het ontwerp van de vloer. Hiermee kun je deze erg mooi wegwerken. Zoals je kunt lezen zijn er dus erg veel voordelen gekoppeld aan ons product.

 

Aanvraag

Wanneer je besluit om bij de nieuwbouw gebruik te maken van onze breedplaatvloeren kun je direct contact met ons opnemen. Dit kan zowel via de mail, telefonisch of op ons kantoor. Al onze vloeren hebben vanzelfsprekend een bepaalde productietijd. Kom daarom altijd tijdig langs en voorkom vertraging bij de bouw. Samen zullen we de bouwtekening bekijken en bepalen wat er nodig is om de perfecte breedplaatvloer te ontwikkelen. Zo ontwerpen we gezamenlijk een veilige leefomgeving.

 

Tot ziens bij de veilige en betrouwbare partner in de bouw.