Site Loader

Er zijn verschillende funderingstechnieken waaronder buispalen die worden gebruikt om de fundering van een gebouw sterk te maken. Het voordeel van buispalen is dat deze techniek gebruikt kan worden in kleine, moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast is het gewicht van het materiaal een stuk lichter en is de opbouwtijd een stuk korter. Daardoor zijn de kosten over het algemeen ook een stuk lager voor deze methode.

De buispalen constructie bestaat uit verschillende delen die aan elkaar gelast kunnen worden. Wanneer de stalen buispalen het gewenste niveau hebben bereikt worden ze vol gestort met beton, zodat alles netjes op zijn plaats blijft staan. De volgende stap is om de wapening aan te brengen. Als deze stap is voltooid kan de vloer of de fundering gestort worden. Wij voeren dit hele proces voor je uit. Op deze manier hoef je niet met meerdere partijen in zee te gaan, maar kan je alles onder één en dezelfde partij uitbesteden.

Buispalen funderingswerkzaamheden bij een professioneel bedrijf

Dus als je op zoek bent naar een expert in buispalen voor funderingswerkzaamheden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in deze industrie en hebben door de jaren heen enorm veel kennis en ervaring opgebouwd dat we kunnen gebruiken voor onze huidige werkzaamheden.

Contact opnemen over buispalen

Als je vragen hebt over buispalen dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen om een beter inzicht te krijgen in het financiële plaatje dat erbij komt kijken.

Mocht je benieuwd zijn naar onze werkzaamheden dan kan je op onze website, onder het kopje projecten, foto’s vinden van projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd. Op deze manier krijg je een beter idee hoe wij je kunnen helpen en wat de mogelijkheden precies zijn.