Site Loader

Een nieuwe vloer nodig voor uw woning? Een cassettevloer is een slimme en duurzame keuze. Voor systeemvloeren en andere betonnen vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Met al meer dan veertig jaar ervaring en kennis op het gebied van beton en bouw, kunnen wij onze klanten goed helpen en adviseren. Zo beschikken wij over een breed assortiment aan systeemvloeren voor verschillende type bouw. In dit artikel vertellen wij u meer over ons bedrijf, verschillende systeemvloeren en cassettevloer.

Systeemvloeren

Er zijn verschillende type systeemvloeren. Het bestaat meestal uit beton en heeft een aantal vaste materialen. Standaard onderdelen bestaan bijvoorbeeld uit betonnen balken of isolatiemateriaal. Bij ons bedrijf kunt u kiezen uit een aantal kwalitatieve vloeren. Eén van deze slimme vloeren is de cassettevloer. Deze heeft een aantal mooie voordelen. Hieronder staat een korte beschrijving van dit mooie product.

Ribcassettevloer

Een ribcassettevloeren worden ook wel cassettevloeren genoemd. Deze bijzondere vloer bestaat uit gefabriceerde vloerelementen en uit twee grote betonnen balken. De balken worden ook wel ribben genoemd. De vloer is een vrijdragende vloer, dit betekent dat onderdelen vrij te dragen zijn. De onderzijde van de vloer heeft een EPS laag, dit zorgt voor een sterke isolatie. Worden er tegels over de vloer geplaatst? Dan is het raadzaam een druklaag aan te brengen.

Ons bedrijf

Door onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten goed helpen met vragen en advies. We geven niet alleen advies over de producten die wij kunnen leveren maar ook over de innovatie, bouwprojecten en ontwikkelingen in de markt. Samen met onze collega’s proberen wij altijd te blijven vernieuwen. We houden de trends me betreft de systeemvloeren en bouwmarkt goed bij. Zo kunnen wij onze klanten de meest relevante advies geven.

 

Wil u meer informatie over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op via de website of telefonisch.