Site Loader

Waarom International verf?

Om je boot optimale bescherming te bieden, bieden wij een ruim assortiment aan 2 verschillende productlijnen van International verf aan. Dit ruime aanbod is geschikt voor maritieme doeleinden voor iedere schipper! Onze producten bieden optimale bescherming tegen externe gevaren, zoals roest, wind, regen en andere ongewenste gevaren op je boot. Dit bied jou de mogelijkheid om zonder problemen het water op te gaan en volop te genieten van je pleziervaart, of je harde werkdag op zee. We informeren en adviseren je graag over alle mogelijkheden die het beste aansluiten op jouw maritieme doeleinden.

Twee productlijnen van International verf

Als onderdeel van International verf is Marine Paints een grote speler. Het bied bescherming voor zeevaart, binnenvaart, offshore en visserij. Het is in staat om goed te functioneren tijdens hevige weersomstandigheden waardoor je geen schade aan je schip krijgt.

Daarnaast heb je bij ons ruime keuze uit Yachtpaints. Deze verven richten zich op watersport en pleziervaart. Zo kan jij ongestoord onderweg naar de mooiste plekken van Nederland! Al onze verven zijn in verschillende kleuren en maten te bestellen, wat het mogelijk maakt voor schippers om hun vaartuig te voorzien van alle gewenste kleuren.

Snel en veilig bestellen

Wil je je bestelde International verf graag laten bezorgen of haal je het liever zelf op? Geen probleem, we bieden je de mogelijkheid om je pakket te laten versturen naar een gewenst (wal)adres, of je kunt langskomen op afspraak om de International verf zelf op te komen halen. Vooraf maak je een afspraak waarbij wij zorgen dat je bestelde verf klaar ligt!

Bestellen of heb je nog vragen?

Dat begrijpen we goed, daarom kan je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk kunnen helpen. Daarnaast voorzien we je graag van advies en zijn jouw meedenkend partner bij het uitzoeken van de gewenste International verf.