Site Loader

Bij een schip moet je goed opletten op het feit dat niet elke motor hetzelfde is. Bij de scheepsdieselmotoren wordt de brandstof onder hoge druk in de cilinder gespoten. Door de hitte die ontstaat, tijdens het samenpersen van de lucht, wordt het brandbare mengsel zo heet dat deze uit zichzelf ontploft. Indien u de stroom uitzet bij de dieselmotor loopt deze dan ook gewoon door.

Vaak kunnen motoren van schepen erg complex en verschillend zijn. Net als bij een auto is er verschil tussen benzine- en scheepsdieselmotoren. De behoefte per motor kan erg specifiek zijn. Dit is dan ook de reden dat het goed is om je schip te onderhouden bij een bedrijf met de juiste kennis en ervaring. Het is hierbij belangrijk dat bedrijven naar je wensen luisteren en hier rekening mee houden in het maken van beslissingen.

Reparatie of revisie?

Reparatie van scheepsdieselmotoren:

Wanneer uw dieselmotor een defect heeft is het mogelijk om dit vakkundig en snel voor u oplossen. Het is goed om op te letten of een bedrijf garantie aanbiedt bij het repareren van de motor. Ook is het bij veel bedrijven mogelijk om wanneer gewenst op locatie reparaties uit te voeren.

Revisie van scheepsmotoren:

U ziet natuurlijk graag dat de motor van uw schip lang meegaat. Door de motor te reviseren is het mogelijk om de levensduur met tientallen jaren te verlengen. Het grote voordeel van revisie is dat er geen aanpassingen gedaan hoeven door te voeren aan de fundatie. Na de revisie kan de motor direct worden teruggeplaatst in het schip.

Wilt u dat uw schip goed onderhouden wordt? Neem dan contact op met ons. Met al meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw schip met de juiste kennis en ervaring gerepareerd, gereviseerd of gecontroleerd wordt!