Site Loader
Gezonken schip onderwater

Heeft u een project op zee waarbij u professionele assistentie nodig heeft? Wij kunnen ondersteunen bij de meest uiteenlopende projecten. Ons duikbedrijf heeft ervaring met onder andere het ontmantelen van boorplatforms en bij het plaatsen van windmolenparken op zee. Heeft u een gezonken schip of boot? Deze kunnen wij voor u bergen. Wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan en geen project is ons te gek. We beginnen de samenwerking met op opstellen van een plan van aanpak, daarna gaan we vol goede moed aan de slag.

Heeft u ook een duikbedrijf nodig voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij luisteren naar uw wensen en behoeften om vervolgens een passend advies te geven.

Duikbedrijf voor onderwaterbeton

Wij voeren hele verschillende projecten uit, maar waar wij als duikbedrijf het meest in gespecialiseerd zijn is het plaatsen van gewapend onderwaterbeton. Zo hebben wij een project in het zuiden van Nederland waar een beek dichtgeslibd was en niet meer in staat was zijn functie te vervullen. Om omwonenden te ontlasten zijn we vanaf het water te werk gegaan. Wij zijn tijdens dit project aan de slag gegaan om de kades en bodem te herstellen door het plaatsen van onderwaterbeton, zo is er een tijdelijke kering gerealiseerd en hebben we de kade droog kunnen leggen. Op deze manier pakken wij elke klus aan, niks is ons te gek en we gaan graag alle uitdagingen aan.

Pitch uw project

Heeft u ook een bijzonder project en zoekt u een betrouwbare, professionele partner? Pitch uw project aan ons duikbedrijf! U kunt contact opnemen met ons via de website. Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken. Samen met u zullen we brainstormen, en als iedereen positief achter het project staat gaan we aan de slag!