Site Loader

Over ons

De evenementen worden als maar groter, drukker en leuker. Een koffie bar huren is wat veel evenementen eigenaren doen om hun gasten te voorzien van de lekkerste koffie, thee en smoothie smaken. Sinds 2005 voorzien wij de grootste evenementen in Nederland met onze overheerlijke smaken en gastvrijheid wat leidt tot leuke gesprekken met gasten en topkwaliteit samenwerkingen. We komen graag met je in contact om je te ontzorgen van de catering die wordt verzorgd door onze leuke, sociale medewerkers die nog elke dag vol passie op de leukste locaties staan!

Koffie bar huren

Het wordt steeds populairder onder veel evenementenregelaren. Een koffie bar huren geeft je gasten de mogelijkheid om letterlijk warm ontvangen te worden en ze de lekkerste koffie, thee en smoothie smaken te proberen. Onze jarenlange ervaring leidt tot veel kennis van de markt waardoor wij de wensen van onze klanten goed na kunnen streven.

Onze machines, welke van hoge kwaliteit zijn, zijn in staat om iedereen op uw evenement te voorzien van de lekkerste koffie, thee en smoothies. We streven ernaar om uw gasten voldoende te voorzien en weten dit goed te realiseren.

Service

Wij weten als geen ander hoe wij op de wensen van onze klanten moeten ingaan wanneer zij een koffie bar huren. Onze gastvrijheid komt goed van pas op de grootste evenementen en ontzorgen u graag van de gehele catering. We streven ernaar om een vlekkeloze samenwerking aan te gaan en nemen in geval van een miscommunicatie of onverwachte verrassing graag contact met u op om tot een juiste oplossing te komen.

Contact

Wil je een koffie bar huren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.