Site Loader

Naast de vele voordelen die een spuitcabine voor uw organisatie kan opleveren, is er natuurlijk een flink prijskaartje. Niets in het leven is gratis, en dit object ook niet. Het nadeel van een cabine is dat het veel problemen oplost, en het kopen ervan is onvermijdelijk. Zonder deze uitvinding zou je lak minder mooi en minder duurzaam zijn. Zodra er veel stof onder de lak zit, zal de hechting tussen het metaal en de lak afnemen. Hierdoor bladdert de verf in korte tijd weer af. Naast de esthetiek van de lak is het ook belangrijk dat er geen corrosie optreedt. Wanneer de verf loslaat, kan er water en zuurstof op het metaal komen, waardoor het metaal gaat roesten. Dit is precies wat je als klant en bedrijf niet wilt. Het is geldverspilling voor de klant, en het bedrijf raakt die klant weer kwijt. Daarom zijn er ook economische voordelen aan de aanschaf van een spuitcabine.

Hoe duur een spuitcabine nu echt is, is moeilijk te zeggen. Voor een duidelijke prijsindicatie wordt aangeraden om meerdere offertes aan te vragen. Zo kun je uiteindelijk de beste keuze maken.

Een spuitcabine heeft verschillende vormen en maten

Naast de prijsverschillen die komen kijken bij de verschillende vormen van de spuitcabines, zijn er ook andere verschillen. Zo kun je in de grotere cabines ook grotere voorwerpen spuiten. Een nadeel van de grotere cabines, is dat het moeilijk te verplaatsen is wanneer het eenmaal in de werkplek staat. Wanneer je de werkplek een andere vorm wilt geven zul je dus de cabine uit elkaar moeten halen. Dit hoeft niet het geval te zijn als je beschikt over een heftruck. Voor sommige bedrijven is het voordeliger om een kleine cabine aan te schaffen, voor kleinere voorwerpen.