Site Loader

Heeft u een grote tuin of een groot stuk grond om uw huis en wilt u deze graag een nieuwe look geven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij gaan aan voor u aan de slag om het best uit uw tuin te halen en maken hiervoor eerst een mooi tuinontwerp. Om tot een perfect tuinontwerp te komen, moeten we eerst een aantal stappen doorlopen.

De stappen die genomen moeten worden

Het is belangrijk dat we een aantal stappen doorlopen om tot het perfecte eindresultaat te kunnen komen. Als eerst begint natuurlijk elk tuinontwerp met een gesprek. U als klant zal met één van onze tuinarchitecten in gesprek gaan. U kunt op onze website een afspraak maken, wanneer deze is ingepland zullen jullie onder het genot van een heerlijke kop koffie de wensen doornemen. Tijdens dit gesprek kunt u als klant aangeven wat uw wensen zijn en hoe u dit voor zich ziet. Vervolgens gaat onze architect aan de slag om uw wensen te verwerken tot een concreet plan. Dit hoeft niet het definitieve plan te zijn, er kunnen uiteraard nog aanpassingen gedaan worden. Wanneer de architect het tuinontwerp opgesteld heeft zullen jullie er weer samen naar kijken of het plan naar wens is. Zo nodig worden er dan ook gelijk aanpassingen gedaan. Als het plan akkoord is kunnen we door naar de volgende stap.

Een beplantingsplan

Naast ons tuinontwerp of ons tuinplan, hebben we ook ons beplantingsplan. Dit houdt in dat we gaan kijken wat voor een planten er in de tuin moeten komen. Hierbij houden we rekening met de verschillende soorten planten, maar ook wanneer de planten het meeste groeien en/ of in bloei staan. U kunt er zelf voor kiezen of u alleen een tuinontwerp wil laten maken of dat u dit doet inclusief beplantingsplan. Als laatste hebben we ook de optie om alleen een beplantingsplan te laten maken voor uw tuin.