Site Loader

Met onze jarenlange ervaring zijn wij niet meer weg te denken als Expediteur in Rotterdam. Al sinds 1934 houden wij ons bezig met import en export en hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Dit resulteerde in zeer goede resultaten. Met een stijgende vraag naar logistieke bedrijven zijn wij een welvarend bedrijf geworden met meer dan 150 werknemers in dienst. Sinds onze beginjaren houden wij ons al bezig met veel verschillende soorten diensten. Zo begon het allemaal met het verzamelen van lading voor New York. Dit bleek succesvol te zijn en waar je goed in bent ga je mee door. Het systeem LCL werd al snel uitgebreid naar meer havens en zo zijn wij in staat om via dit netwerk van 170 havens op ruim 700 bestemmingen aan te leveren. Onze klanten maken hier graag gebruik van en zo zorgen wij voor meer dan 170 wekelijkse groupagediensten.

Diensten

Als expediteur in Rotterdam hebben wij met onze ervaring geleerd wat onze klanten van ons verwachten. Hier weten wij goed op in te spelen en zorgen voor veel terugkerende klanten. Zij maken gebruik van al onze diensten zoals LCL (Less Container Load), FCL (Full Container Load) en diensten als douanezaken. Onze andere populaire diensten zijn luchtvracht, zeevracht, geconditioneerd vervoer, trucking.

Douanezaken

Al langere tijd houden wij ons bezig met douanezaken. Uiteraard zijn er papieren nodig om uw lading te importen of exporteren. Wij hebben door de jaren heen een vertrouwelijke band weten op te bouwen met de douane en zijn dan ook sinds 2010 AEO gecertificeerd. We voelen ons al lang thuis op dit vakgebied en zorgen ervoor dat al uw papieren geregeld worden.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan.