Site Loader

Wil je een slinger aan je inrichting geven?

Als expert in het ontwikkelen van een ontwerp voor jouw kantoorinrichting weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om een frisse, gezonde inrichting te hebben. Een eerste indruk maken klanten of cliënten immers maar 1 keer. Het is belangrijk om je interieur op een zo efficiënt en gemakkelijk gangbare manier in te richten zodat bezoekers het overzicht behouden. Met specialistisch oog kijken we graag met je mee en zijn je meedenkend partner.

Nieuwe inrichting, nieuwe sfeer.

Jouw bedrijf is hét visitekaartje van je bedrijf en het is dus noodzakelijk om een goed ontwerp voor je kantoorinrichting te realiseren. Wij denken met je mee en houden rekening met onder meer licht, klimaat, nooduitgangen etc.

Middels onze jarenlange ervaring weten wij tal van kantoor en tandartspraktijk eigenaren te ontzorgen van de gehele inrichting. Wij zijn specialist in het ontwerpen van een kantoorinrichting en het realiseren hiervan. Om van start te gaan met een succesvolle samenwerking komen we graag eens langs om kennis te maken en een rondje door het pand te lopen zodat we al jouw wensen kunnen bespreken en kunnen meedenken.

Tijdens het gehele proces neemt 1 contactpersoon de gehele verantwoordelijkheid over het project. Dit begint bij de opstartfase van het ontwerp van je kantoorinrichting en eindigt wanneer jij de sleutels in handen krijgt. Om miscommunicaties te vergroten en de kracht van de samenwerking te optimaliseren maken we vooraf duidelijke afspraken. Denk hierbij aan de prijs en de startdatum van het project.

Overtuigd dat we jou kunnen helpen?

We helpen je graag verder met het realiseren van een ontwerp voor jouw kantoorinrichting en komen graag zo snel mogelijk met je in contact om kennis met elkaar te maken en alle mogelijkheden te bespreken.