Site Loader

Over ons bedrijf

Als specialist in het creëren van een interieurontwerp voor kantoren weten wij maar al te goed hoe belangrijk een stralende inrichting is. Het zorgt ervoor dat jouw klanten en werknemers een warme binnenkomst krijgen en voor een gezellige sfeer zorgt. Daarnaast is het de ideale manier om je klanten een indruk achter te laten. Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen ontzorgen van dit grote, maar bijzondere project. We zijn een meedenkend partner dat tevreden is als haar klanten ook meer dan tevreden zijn.

Interieurontwerp kantoor

Met ervaring in het ontwerpen, leveren en bouwen van creatieve oplossingen zijn wij als meedenkend partner verantwoordelijk voor het interieurontwerp voor tal van kantoren. Door onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak waarbij de wensen van onze klanten centraal staan weten wij succesvolle samenwerkingen te realiseren. Vooraf komen wij graag langs om eens kennis te maken en een rondje door het pand te lopen om inspiratie op te doen en jouw wensen te bespreken.

Hierna beginnen wij met het interieurontwerp voor jouw kantoor en werken deze volledig naar wens uit. Wanneer alles perfect en goedgekeurd is beginnen wij met de realisatiefase waarin wij daadwerkelijk gaan verbouwen. We werken op een snelle, maar zeer efficiënte manier toe naar het leukste moment van het project, de overhandiging van de sleutels. Je herkent je kantoor niet meer terug en begint aan een nieuwe start. Vanaf nu kan je je klanten op een representatieve manier ontvangen!

Service en contact

Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen krijg je één contactpersoon aangewezen die verantwoordelijk is voor het interieurontwerp voor jouw kantoor. Daarnaast maken we duidelijke prijsafspraken en houden we je gedurende het gehele proces voortdurend op de hoogte zodat je je vinger aan de pols houd. Wil je een interieurontwerp voor jouw kantoor of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.