Site Loader

Over ons

Al ruim 21 jaar zijn wij verantwoordelijk voor het leveren van flexibele aanrijdpalen voor in het magazijn van bedrijven. Omdat de hoeveelheid online webshops met een razend tempo toeneemt komen er steeds meer magazijnen bij waar orders worden verpakt en verzonden. Onze klanten maken graag gebruik van onze topkwaliteit producten en keren dan ook graag terug voor meer veiligheidsproducten.

Flexibele aanrijdpalen

Door de marktontwikkelingen op de voet te hebben gevolgd hebben wij goed weten in te spelen op de vele vraag naar onze producten. Onze flexibele aanrijdpalen verminderen de kracht van de klap. Daarnaast beschermt het ook tegen schade. Dankzij de inwendige hardware waarmee wij de aanrijdpaal bevestigen aan de vloer voorkomen wij schade aan de vloer en alles daarom heen. Ook hebben onze flexibele aanrijdpalen geen onderhoud nodig na een botsing. Dit komt door het stevige materiaal. Hiermee bespaart u veel geld en tijd!

Een botsing tegen een muur is nu dan ook verleden tijd. Na installatie is uw pand volledig beschermt tegen alle hoeken. Hierdoor voorkomt u verschrikkelijke schade wat kan leiden tot grote financiƫle schade.

Service

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij op de vraag van onze klanten moeten inspelen. Onze klanten verwachten en verdienen de beste service en kwaliteit bescherming. Om dit te kunnen realiseren installeren wij de palen op zorgvuldige wijze. Zo voorkomen wij verdere reparatie. Naast dat vinden wij het ook enorm belangrijk om goed klantcontact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Zo kunnen wij de flexibele aanrijdpalen zonder problemen installeren en hoeft u zich geen zorgen te maken over de stand van zaken.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn of bent u geĆÆnteresseerd in onze producten en diensten, wacht dan niet langer en neem gerust contact met ons op zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies te kunnen geven.