Site Loader

Over ons bedrijf

Al jarenlang zijn wij mede verantwoordelijk voor het organiseren van een onvergetelijk feest en hebben tal van klanten van de gehele catering weten te ontzorgen toen zij gingen trouwen in Krimpenerwaard. Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij dit het beste kunnen aanpakken en overtreffen ons keer op keer in zowel service als in catering. Wij zijn een mee denkend partner voor ieder verloofd stel. Onze gastvrije gastheren en vrouwen zorgen voor een warm ontvangst van jouw gasten en helpt mee met dit onvergetelijk grote feest. Benieuwd wat we voor jullie kunnen doen, bezoek onze website!

Trouwen in Krimpenerwaard

Uiteraard wil je dat jouw bruiloft op rolletjes verloopt en dat er niks mis gaat. Wanneer je gaat trouwen in Krimpenerwaard ontzorgen we je graag van de locatie en de gehele catering. Wij zijn uitgerust met twee prachtige zalen waar genoeg ruimte is voor de grootste groepen. Zo is er in de ene zaal ruimte voor 225 personen, en in de andere zaal passen er 75. Dit is afhankelijk van de indeling van het interieur.

Onze jarenlange ervaring leert ons hoe wij je het beste kunnen helpen en ontzorgen en streven dan ook keer op keer naar de meest vlekkeloze samenwerkingen. Terwijl jij geniet van het feest gaan onze gastheren en vrouwen rond de tafels om jouw gasten te bedienen. Daarnaast is heerlijk eten bij ons geen overbodige luxe, wij verzorgen het eten vanaf de bovenste plank.

Service

Middels onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste samenwerkingen met bruidsparen te realiseren en leveren een bijdrage aan het organiseren van onvergetelijke feesten. Vooraf maken wij duidelijke afspraken zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en we houden je gedurende alle voorbereidingen constant op de hoogte.

Contact

Mocht je willen trouwen in Krimpenerwaard en zoek je nog een prachtige trouwlocatie, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.