Site Loader

Over ons

Ben je toe aan gezelligheid en wil je genieten van heerlijke dranken of gerechten? Kom dan snel langs op ons terras in Delft! Met een groot terras op de Beestenmarkt weten wij dagelijks tal van gasten te voorzien van heerlijke dranken, lunchgerechten, dinergerechten en borrels. Het is een fantastische plek om er in zowel de zomer als in de winter te zitten en te genieten van de gezelligheid samen met je vrienden! Je kunt bijvoorbeeld onder de heaters of parasols zitten, of je kunt genieten van het zonnetje met een zonnebril op!

Eten op ons terras in Delft

We staan bekend om onze ruime keuze uit Belgische bieren. Met 15 Belgische bieren op de tap waarvan er een aantal regelmatig wisselen is er bij ons op het terras in Delft altijd voldoende keus. Uiteraard hebben wij ook bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden of familie of drink je de lekkerste wijnen!

Je kunt bij ons terecht om te lunchen, dineren of borrelen om zo aan je dagelijkse portie gezelligheid te komen. Gezelligheid kent geen tijd en we doen er dan ook alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken als jij en je vrienden of familie langskomen! Ook draaien wij onze handen niet om voor een gezellig feestje en kun je langskomen om te studeren of om te vergaderen. We denken graag met je mee naar de beste plek en proberen je ongestoord te serveren.

Service en kwaliteit

Door middel van onze jarenlange horeca-ervaring weten wij als geen ander hoe we het voor iedereen naar wens kunnen maken en een gezellige sfeer kunnen creƫren. Mocht je speciale verzoekjes of vragen hebben of wil je een plekje op ons terras in Delft reserveren kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!