Site Loader

Een spuitwand heeft veel voordelen maar wat zijn deze voordelen nu precies. Het is namelijk goed om te weten wat je eraan hebt voordat je een duur apparaat aanschaft. De wand heeft als 1 van de belangrijkste voordelen dat het vuil van de gespoten voorwerpen afhoudt. Hierdoor is de lak van een hogere kwaliteit en kun je dus meer vragen voor de dienst. De bescherming van de lak is dan ook een stuk hoger waardoor je er langer mee kunt doen. Zo kun je dit aan je klanten meegeven waardoor ze nog meer tevreden zouden kunnen worden. 

Het tweede voordeel is dat het de gezondheid van alle werknemers waarborgt. De verfdeeltjes die vrijkomen tijdens het spuiten vliegen door heel de werkplaats heen. De spuitwand is er voor om deze op te zuigen. De verfdeeltjes kunnen op de longen komen en dit is geen goede zaak. Het derde voordeel is dat het een filter heeft dat lucht reinigt en hergebruikt. Zo is het ook nog eens milieubewust.

De waarde van een spuitwand

De kosten van een spuitwand zijn redelijk aan de maat, maar de wand is onmisbaar als je een goed resultaat wilt behalen. Het is een aanschaf die nu eenmaal nodig is, maar dat betekent niet dat je de producten niet kunt vergelijken. Wanneer je iets duurs koopt, kijk je altijd naar meerdere opties die eventueel goedkoper of beter zijn dan degene die je al op het oog hebt. In dit geval is dat niet anders. Een spuitwand kost als snel enkele duizenden euro’s. Voor een precies bedrag is het verstandig om een offerte aan te vragen bij een professionele partij.