Site Loader

Over mij

Henk Helmantel begon na het afstuderen en gewerkt te hebben met kinderen een eigen psychologenpraktijk in Amersfoort. Al op jonge leeftijd merkte hij dat er veel mensen waren die problemen hadden, maar hier niet over spraken. Hij wilde graag een helpende hand voor mensen zijn en studeerde na zijn dienstplicht vervuld te hebben aan de pedagogische academie. Hierna, aan de Rijksuniversiteit in Utrecht stuurde hij in 1989 af in de orthopedagogiek waarna hij in 1992 afstudeerde in de klinische psychologie. Na een tijdje mocht hij zich als therapeut specialiseren in Cognitieve Gedragstherapie. Na gewerkt te hebben met kinderen besloot hij toch zijn droom achterna te jagen en begon in 2007 een eigen psychologenpraktijk in Amersfoort.

Over de praktijk

Onze psychologenpraktijk in Amersfoort richt zich op kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Met jarenlange ervaring weten wij inmiddels dat mensen niet graag over zichzelf praten en al helemaal niet over de problemen die zij ervaren. Wij herkennen een groot scala aan klachten en symptomen en de behandeling hiervan. Daarnaast beschikken wij ook over een groot netwerk aan collega’s waar we jou naar door kunnen verwijzen wanneer zij jou beter kunnen helpen.

Onze psychologenpraktijk in Amersfoort is niet gespecialiseerd in de behandeling van psychosen, schizofrenie of ernstige verslavingsproblematiek. We begrijpen dat het voor iedereen spannend kan zijn, daarom mag je tijdens ons kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten een vertrouwenspersoon meenemen. We luisteren naar je en denken graag met je mee om je van de problemen af te helpen.

Service en contact

Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een helpende hand voor mensen kunnen zijn. Onze psychologenpraktijk in Amersfoort kenmerkt zich door de kleinschaligheid en de persoonlijke omvang met cliënten. Wil je eens langskomen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.