Site Loader

Over ons bedrijf

Na de liefde in elkaar gevonden te hebben deelden Anton en Jolina al snel de liefde voor het horecavak. Dit leidde op 1 maart 2004 tot de overname van ons restaurant wat nu een succesvolle onderneming is. Direct na de overname kwam er steeds meer vraag naar feesten en partijen op zowel locatie als bij ons in onze feestlocatie in Krimpenerwaard. Door altijd te hebben geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur en apparaten weten wij de service te bieden die onze klanten van ons mogen verwachten en overtreffen ons dan ook keer op keer in service en in catering.

Onze feestlocatie in Krimpenerwaard

Wij zijn voorzien van 2 prachtige feestlocaties in Krimpenerwaard waarbij wij samen met onze klanten de grootste en leukste feesten organiseren. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea, familiefeesten en nog veel meer. We ontzorgen je van de gehele catering en zijn je meedenkend partner. We bespreken graag alle mogelijkheden en adviseren je dan ook over de beste opties voor jou en je andere feestvierders.
In onze Ruiterzaal waar plaats is voor zo’n 220 mensen is er voldoende ruimte voor leuke activiteiten zoals eten en we ontzorgen je hier dan ook graag van. Daarnaast hebben we in onze andere zaal ruimte voor 75 mensen, afhankelijk van de indeling van de stoelen etc. Het zijn ideale zalen om de mooiste feesten te organiseren en verwelkomen je dan ook graag in onze prachtige feestlocaties in Krimpenerwaard.

Service en contact

Ervaring leert hoe wij onze gasten het beste kunnen bedienen en doen er dan ook alles aan om er een onvergetelijk feest van te maken. Mocht je gebruik willen maken van onze feestlocatie in Krimpenerwaard of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.