Site Loader

Al tijden opzoek naar een tuinarchitect? Neem dan eens een kijkje op onze website. In dit artikel zal ik kort uitleggen wat wij doen en wat je van onze tuinarchitect kan verwacht. Al een heel aantal jaar hebben wij ervaring met het ontwerpen van tuinen. Onze tuinarchitecten zijn hier dan ook in gespecialiseerd. Wanneer wij je tuin voor je ontwerpen kun je een ontwerp verwachten van de beste kwaliteit en dat niet alleen. Ook kun je terugzien dat onze architecten gevoel hebben voor sfeer en ruimte.

Van een rommel tuin naar een sprookjestuin

Nu kan ik me voorstellen dat dit je misschien niet heel veel interesseert, maar dat je vooral benieuwd bent naar de aanpak. Zoals je al wel in de titel hebt kunnen zien kunnen we jouw rommeltuin omtoveren naar een sprookjestuin. Dit laten we dan ook eerst ontwerpen door onze tuinarchitect hij gaat met jou om tafel om te kijken wat de wensen zijn. Vervolgens wordt dit uitgewerkt in een concreet plan. Waarin alle wensen naar voren komen. Tijdens de ontwerpfase gaat onze architect eerst een belijningsplan opstellen. Dit is een plan waarin je globaal kan zien waar wat komt te staan in de tuin. Ook zal er een groenplan opgesteld worden. Bij het groenplan wordt er gekeken naar de soorten planten die in de tuin moeten komen. Er wordt ook rekening gehouden met bijvoorbeeld de planten die je mooi vindt, maar ook juist de planten die praktisch zijn. Want zoals je wel zult weten kunnen veel planten in Nederland de winter niet overleven. Onze architecten weten precies welke planten dit wel of niet kunnen, hier proberen ze dan ook rekening mee te houden tijdens de ontwerpfase.

Contact met onze tuinarchitect

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden over onze tuinarchitecten? En wil je graag een tuin laten ontwerpen of juist alleen een groenplan laten opstellen? Neem dan contact met ons op via onze website. Hier kan je alle informatie over ons vinden!