Site Loader

Wij zijn al sinds 1892 actief met het aanleggen van nieuwe tuinen. Het begon allemaal met het aanleggen van tuinen in de buurt en omgeving van Zeist. Later zijn we steeds een beetje meer het land ingetrokken, om hier klanten te helpen met hun tuin. De opdrachten werden steeds uitgebreider, maar ook steeds meer uitlopend. We hebben ons voornamelijk bekommerd over grote landgoederen, maar ook over de tuin van het koninklijke huis. Je kunt dus wel stellen dat we een zeer uit één lopend aanbod hebben in tuinaanleg.

Van het ontwerp tot aan het de aanleg

Sinds de laatste jaren hebben we ook steeds meer tuinontwerpers in dienst. Zij geen voor u aan de slag om te kijken wat goed bij u en bij uw tuin past. Ze ontwikkelen uw tuinplannen en vervolgens voeren ze deze ook uit. Als eerst wordt er geïnventariseerd wat de wensen zijn van de klant. Vervolgens wordt er gekeken wat er bij de klant zou passen, maar ook wat er bijvoorbeeld bij het huis past. Tijdens de ontwikkeling van de tuin wordt er vooral ook gekeken naar bepaalde geuren, bloemen, tuinmeubels etc. Wanneer het plan en het ontwerp helemaal naar wens zijn bij de klant, kunnen we gaan kijken we kunnen starten met de tuinaanleg. Hierin zullen we u begeleiden, maar u kunt er ook voorkiezen om vervolgens de tuin zelf onderhanden te nemen.

Het proces van de tuin

Om te beginnen gaan we natuurlijk eerst samen kijken wat we elkaar kunnen bieden. We gaan samen om tafel onder het genot van een heerlijke kop koffie om vast globaal het plan op te kunnen stellen. Vervolgens zal één van onze architecten het plan concreet maken. Wanneer hij dit af heeft zullen jullie het plan nog eens samen doornemen voor eventuele aanpassingen. Als beide partijen akkoord gaan kunnen we aan de slag gaan met het bouwen van de tuin zelf.