Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds 1934 verzamelden wij ladingen voor New York en weten tot op de dag van vandaag tal van bedrijven te ontzorgen van hun gehele logistieke proces. Als luchtvracht expediteur in Rotterdam kennen wij onze markt als geen ander en weten hierdoor flexibel in te spelen op vele wensen van onze klanten. Zo realiseren wij succesvolle samenwerkingen die wij jarenlang weten te onderhouden. Met de enorme opkomst van onder anderen webwinkels blijven wij als familiebedrijf groeien en bieden onder meer luchtvracht in Rotterdam aan. We komen graag met je in contact om eens kennis met elkaar te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Luchtvracht in Rotterdam

Onze klanten wilde steeds meer van ons waardoor we luchtvracht in Rotterdam aanbieden. Dit is een gemakkelijke en snelle manier om je goederen te importeren of exporteren door specialisten die al jarenlang in het vak zitten. Tijdens het gehele proces houden we je constant op de hoogte waardoor je je vinger aan de pols blijft houden.
Door de voortdurend stijgende vraag naar luchtvracht zijn wij als bedrijf snel gegroeid met deze dienst. Dit vraagt ook de juiste service en zijn dan ook een flexibele partner die overal aan meedenkt. Luchtvracht in Rotterdam is een eenvoudige en effectieve manier voor jouw logistieke proces.

Service

Onze jarenlange ervaring als luchtvracht expediteur in Rotterdam weten wij als geen ander hoe onze markt eruit ziet en hoe wij kunnen inspelen op de klantwens. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen houden wij u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit keer op keer te realiseren.

Contact

Mocht je gebruik willen maken van luchtvracht in Rotterdam of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je snel en vakkundig te woord kunnen staan.