Site Loader

Over ons

Al vele jaren houden wij ons bezig met parkeerschade herstellen. Het is een veel voorkomend probleem waar veel mensen tegenop botsen. Bij een klein tikje is parkeerschade al snel gebeurd en ziet er lelijk en bovendien onprofessioneel uit. Uiteraard kan parkeerschade ook gevaarlijk zijn. Een loshangende bumper kan bijvoorbeeld zeer gevaarlijk zijn wanneer u weer de weg op gaat. Daarom is het niet verstandig om er de weg mee op te gaan en het zo snel mogelijk te laten repareren. Met 9 vestigingen en 1 servicepoint is er altijd een garage bij u in de buurt!

Onze specialisten hebben al jarenlange ervaring in het herstellen van alle soorten parkeerschade. Lak en deukschade herstellen is voor ons dagelijks werk geworden en weten dit dan ook zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Ervaring leert ons dat mensen het uitstellen om langs te komen om hun schade te laten herstellen. Dit begrijpen we goed, omdat mensen hun auto gewoon dagelijks nodig hebben. Daarom repareren wij uw schade zo snel mogelijk zodat u weer zo snel mogelijk de weg op kan, zonder enige zichtbare schade.

Uitdeuken zonder spuiten

Doormiddel van uitdeuken zonder spuiten zijn wij in staat om kleine deukjes tot een grootte van een €2 munt te herstellen. Deze techniek gebruiken wij veelal voor kleine beschadigingen aan uw auto, zoals bij parkeerschade.

Service

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten. Klanttevredenheid staat dan ook hoog bij ons in het rijtje en weten dit ook te realiseren. Om u zo goed mogelijk op de hoogte te blijven houden van de situatie vinden wij het ook belangrijk om goed contact tussen beide partijen te behouden. Bij eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden overleggen we graag samen met de klant wat een juiste oplossing is.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies te kunnen geven.