Site Loader

Parket Alphen aan den Rijn | Wanneer u aan het zoeken bent naar een goede en passende parketvloer, dan kunnen wij u dat aanbieden. Een goede parketvloer kan niet ontbreken bij een inrichting van uw huis. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor al uw woonwensen. Wij bieden een totaalpakket zonder zorgen. Hierbij realiseren wij een interieur van ontwerp tot resultaat. Voor het verbouwen van uw woning tot aan de aanschaf van mooie nieuwe meubels, het is allemaal mogelijk bij ons.

Showroom Parket Alphen aan den Rijn

U kunt natuurlijk de vloeren bij ons komen bezichtigen in onze showroom parket Alphen aan den Rijn. Onze showroom is sinds kort helemaal vernieuwd. Daardoor is ons huidige assortiment van vloer- en raambekleding uitgebreider geworden. Daarnaast hebben we genoeg adviseurs rondlopen in onze showroom die u goed kunt helpen bij uw keuzes die u moet maken. Zij denken altijd graag met u mee en staan altijd voor u klaar. Ook kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee inspiratie op komen doen. Door middel van ons advies kunt u eenheid creëren in uw interieur. Dat is namelijk één van de vragen die onze adviseurs vaak te horen krijgen. U kunt gerust vertellen wat u mooi vindt en onze adviseurs zullen dat vertalen naar een perfect interieur op maat.

Meer soorten

Naast parket Alphen aan den Rijn bieden wij nog meer soorten vloeren aan. Wij kunnen u ook vele andere soorten vloerbedekking aanbieden zoals: pvc vloeren, laminaat en tapijt. Ook de prachtige karpetten mogen bij ons niet ontbreken. U kunt ook onze website bekijken voor al onze andere diensten en producten. Hoe klinkt een design dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt? Wij maken zelfs keukens, kasten en badkamermeubels! Heeft u verder nog vragen over ons? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.