Site Loader

Voor het vinden van een goede vloer kun je het beste langskomen in een van onze vestigingen. Dan kun je alle vloeren in ons aanbod bekijken en kun je ook zien hoe ze staan bij bepaalde meubels. Daarbij kun je onze medewerkers dan ook meteen voor feedback of inspiratie vragen. Maar voor wanneer je niet langs wilt komen hebben wij ook begrip. In de huidige tijd is het soms alleen maar slimmer om er niet teveel op uit te gaan. Daarom kun je ook een vloer bestellen of reserveren en hem dan op een ander moment goed bekijken. Maar wij raden aan om al ons parket in Alphen aan den Rijn te komen bekijken met jouw eigen ogen.

Wij helpen jou om jouw ideale vloer te vinden

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Zij hebben meerdere jaren ervaring en hebben in verloop van tijd meerdere woonkamers gezien en mensen mogen helpen en inspireren. En dit doen zij ook graag voor jou! Ze kunnen bepaalde kleuren combinaties laten zien waardoor je ineens een heel ander idee krijgt van welke vloer je nu precies wilt. Zo kun je bijvoorbeeld binnenkomen met het idee dat je een nieuwe tegelvloer wilt en vervolgens overtuigd worden dat een mooi parket uit Alphen aan den Rijn veel beter past bij de huidige inrichting van de woonkamer.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons aanbod kun je langskomen in de winkel of kun je ons bereiken op onze website of via ons telefoonnummer. Wanneer u meer informatie wilt over bijvoorbeeld wanneer een bepaalde meubel of een vloer weer bij ons op voorraad ligt kunt u vragen bij een van onze medewerkers of kunt u het contact formulier op de website invullen. Op die manier kunnen we u een bericht sturen wanneer het betreffende product weer bij ons in de showroom ligt. Verder hopen wij natuurlijk dat je die ene vloer of die ene bank vind die jouw woonkamer helemaal perfect kan maken. Alleen dan zijn wij ook tevreden.