Site Loader

Over ons

Een verjaardag, bruiloft, diplomering of zomaar een feest organiseren? Bij ons ben je op het juiste adres om een partyboot in Amsterdam te huren. Al vele jaren ontzorgen wij tal van mensen met het vinden van een perfecte boot die bij hun wensen past en werken mee aan onvergetelijke ervaringen. Met een ruime keus uit veel verschillende partyboten in Amsterdam zijn wij 1 van de grotere spelers in onze markt en weten middels onze jarenlange ervaring en uitstekende werkwijze de service te bieden die onze klanten verdienen. We zien je graag eens terug op 1 van onze boten, samen met al je andere feestgangers!

Partyboot in Amsterdam

Met een ruim aanbod in verschillende partyboten in Amsterdam is er altijd een geschikte boot die het best bij uw wensen past. Zo bieden we boten aan waar maximaal 25 mensen op kunnen en boten waar je met zo’n 1500 mensen op kunt feesten. Tijdens de boottochten varen we langs de mooiste plekjes van Amsterdam terwijl je geniet van de muziek en drankjes.

We komen graag met je in contact om al jouw wensen te bespreken zodat we samen een geschikte partyboot in Amsterdam kunnen uitzoeken!

Service

Onze jarenlange ervaring in het verhuren van partyboten in Amsterdam leidt tot onvergetelijke en succesvolle samenwerkingen waarin wij de leukste feesten organiseren met veel verschillende doelen. Om deze samenwerkingen soepel te laten verlopen weten wij als geen ander hoe wij dit moeten aanpakken. Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten onszelf keer op keer op veel verschillende manieren te overtreffen.

Contact

Mocht je een partyboot in Amsterdam willen huren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel mogelijk te woord kunnen staan.