Site Loader

Over ons

Met meer dan 25 jaar in deze branche zijn wij een absolute uitblinker in deze markt. Met het grootste aanbod van Nederland tellen wij meer dan 100 partyboten en zijn al tal van jaren verantwoordelijk voor het organiseren van de leukste bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagen, familiedagen en nog veel meer. Om er eens even lekker tussenuit te gaan of om een enorm feest te geven bent u bij ons op het juiste adres. Een partyboot in Amsterdam huren kan bij ons geheel eenvoudig. We denken graag met u mee en kiezen samen de mooiste partyboot uit die volledig naar wens is.

Partyboot in Amsterdam

Onze hoofdstad eens van een ander perspectief bekijken? Geniet van de prachtige plaatjes terwijl je een partyboot in Amsterdam huurt en met je beste vrienden en familie geniet van de gezellige sfeer op de boot. Met een ruim aanbod is er altijd een boot die naar wens voldoet en genoeg ruimte bied voor de hoeveelheid mensen die je met je mee wilt nemen! We hebben boten waar 70 man op kan, maar ook waar 1500 mensen op kunnen.

We ontzorgen je graag van het huren van een partyboot in Amsterdam en kijken uit naar een onvergetelijke ervaring! Om alles op rolletjes te laten verlopen leert onze ervaring dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid en het organiseren van een top feest staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit keer op keer te realiseren. We kunnen niet wachten om met je in contact te komen en je binnenkort met al je vrienden, familie of collega’s binnen te zien komen!

Contact

Mocht je een partyboot in Amsterdam willen huren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen en je mogelijk kunnen voorzien van advies!