Site Loader

Over ons bedrijf

Met veel specialisme en jarenlange ervaring ontzorgen wij als orthopedisch schoenmaker tal van klanten die pijn aan de voet ervaren. Vaak geven mensen hun voeten de schuld, terwijl het probleem bij de schoenen ligt. Uiteraard is het niet de bedoeling om pijn te krijgen wanneer je een mooie boswandeling maakt of lang stil moet staan. Door onze subtiele en effici├źnte aanpak vertrouwen onze klanten ons toe in het aanpassen van hun schoenen waardoor ze met vaak met kleine aanpassingen aan de schoen geen last meer ervaren en hun pad ongestoord kunnen vervolgen.

Aanpassingen aan de schoen

Als orthopedisch schoenmaker zien we tegenwoordig steeds vaker terugkomen dat mensen enkel kijken naar het uiterlijk van de schoen en de maat waarvan zij denken dat deze het beste bij ze past. Toch zijn er veel meer eisen om een passende schoen uit te kiezen.
Door vaak kleine aanpassingen aan de schoen door te voeren weten wij onze klanten als orthopedisch schoenmaker geheel te ontzorgen en de pijn doen verdwijnen. Dit doen we met speciale technieken waarbij de schoen in de meeste gevallen redelijk hetzelfde blijft.

Onze werkwijze

Als ervaren orthopedisch schoenmaker kennen wij onze markt en de wensen van al onze klanten als geen ander. Om het klanttevredenheid hoog te houden, onze werkwijze te optimaliseren en als bedrijf te blijven groeien streven wij ernaar om aan al de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Mochten er eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden voorkomen overleggen we graag samen met de klant naar een passende oplossing.

Contact

Kunnen wij je als orthopedisch schoenmaker helpen met het aanpassen van je schoenen om zo van de pijn af te komen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk kunnen helpen.