Site Loader

Over ons

Voor een feestje draaien wij onze handen niet om! Omdat wij begrijpen dat u uw verjaardag of diplomering uitgebreid wilt vieren kunt u bij ons terecht voor een gezellig feestje waar alles door ons naar wens wordt gemaakt. Voor een grote groep mensen maken wij altijd plek vrij om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. Ons restaurant in Delft is al jarenlang een groot begrip wat betreft feestjes vieren en onze gasten komen dan ook graag de gezelligheid opzoeken.

Onze menukaart

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht om gezellig met vrienden of familie te lunchen, borrelen of te dineren. Zo heeft ons restaurant in Delft ruime keus uit 15 verschillende Belgische bieren waarvan er 4 regelmatig wisselen. Onze gasten nemen graag de lekkerste bieren en weten dit goed te variƫren met de meest smaakvolle gerechten. Bent u niet helemaal thuis met Belgisch bier? Geen probleem, wij informeren u graag of u kunt kijken bij onze recensies.
Ook bieden wij ruime keus uit de rest van de menukaart. U kunt kiezen uit veel verschillende gerechten uit van verschillende keukens. Om even goed te studeren begrijpen wij dat u er even uit wilt voor optimale concentratie. We helpen u graag verder door een geschikt, rustig plekje voor u uit te zoeken waar u uw gang kan gaan, of waar u wilt vergaderen.

Service

Met jarenlange ervaring als Restaurant in Delft weten wij als geen ander wat wij moeten doen om het onze gasten naar wens te maken. We streven ernaar om u een onvergetelijke ervaring mee naar huis te laten nemen. Mochten er zich toch miscommunicaties of ongeregeldheden voordoen, kijken we graag samen met de gast naar een geschikte oplossing.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u verder kunnen helpen!