Site Loader

Over onze rijschool

Met decennia lange ervaring zorgen wij ervoor dat leerlingen voldoende kennis en ervaring in huis hebben om zelfstandig de weg op te kunnen door middel van onze rijlessen in Alphen aan den Rijn. Het verkeer begint steeds drukker en drukker te worden en hier willen wij onze leerlingen op voorbereiden. Onze zeer efficiƫnte, succesvolle maar bovenal leuke aanpak wekt veel vertrouwen bij onze leerlingen op en weten daarnaast het slagingspercentage erg hoog te houden. Omdat wij onze instructeurs zelf opleiden en deze meestal al jarenlange ervaring hebben zijn wij in staat onze leerlingen volledig klaar te stomen voor het examen waar zij zich allemaal in 1 keer doorheen willen slaan.

Onze rijlessen in Alphen aan den Rijn

Naast onze gewone rijlessen in Alphen aan den Rijn kunnen leerlingen er ook voor kiezen om een spoedcursus te volgen. Hierin volg je in korte tijd veel rijlessen. Deze spoedcursus duurt minimaal 10 dagen en maximaal 15 weken.

Lijkt het je leuker om rijlessen in Alphen aan den Rijn te volgen met je beste vriend of vriendin? Geen probleem, in de DUO-opleiding die wij aanbieden kun je tegelijkertijd met je buddy rijlessen en leer je samen alle kneepjes van het autorijden.

We willen iedereen de mogelijkheid bieden om aan het verkeer te kunnen deelnemen. Daarom trainen wij onze instructeurs om rijlessen in Alphen aan den Rijn te kunnen verzorgen voor mensen met autisme, faalangst, ADHD of andere verwante problemen.

Service

Ervaring leert ons hoe wij onze leerlingen het beste kunnen helpen met het behalen van hun rijbewijs. Dit willen wij vlekkeloos laten verlopen en willen dan ook miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen voorkomen. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs!