Site Loader

Over ons

Om het voor iedereen mogelijk te maken om aan het steeds drukkere verkeer deel te nemen,  vinden wij het belangrijk om iedereen de juiste opleiding te bieden. Met jarenlange ervaring als rijschool in Alphen aan den Rijn hebben onze instructeurs al tal van leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs. Voor mensen met faalangst, ADHD, autisme of andere verwante problemen bieden wij speciale opleiding aan en word je begeleidt door een ervaren instructeur die gespecialiseerd is in dit soort rijlessen. Ook zijn er verschillende soorten auto’s wat kan variëren van grootte tot aan automaten. Zo kunnen we samen afstemmen wat de beste mogelijkheden zijn!

Opleidingen

Bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn is met mogelijk om te leren voor je theorie-examen en praktijkexamen. Je kunt ervoor kiezen om jouw theoriecursus binnen twee dagen te behalen. Ook voor onze rijlessen zijn er spoedcursussen mogelijk. Normaal les je zo’n 1 tot 2 keer per week, maar wanneer je voor een spoedcursus kiest zit u meerdere keren per week achter het stuur. Uiteraard willen we wel dat jij zo veilig en verantwoordt mogelijk de weg opgaat. Haastige spoed is zelden goed, daarom bieden we verschillende spoedcursussen aan. We hebben verschillende spoedcursussen, je kunt ervoor kiezen om een spoedcursus van 10 dagen te doen, maar ook van 4, 10 en 15 weken.

Uiteraard is het ook mogelijk om bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn normale lessen te volgen. Van te voren weten wij niet hoeveel lessen jij nodig hebt om te kunnen beginnen aan jouw examen, daarom plannen wij eerst een intakegesprek in, zodat jij samen met de instructeur kan bepalen hoeveel lessen jij nodig denkt te hebben.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn, of heb je opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!