Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds 1924 zijn wij verantwoordelijk voor scheepsreparatie in Rotterdam. Al die jaren helpen wij tal van klanten met het repareren, onderhouden en herstellen van scheepsonderdelen en weten middels onze jarenlange ervaring veel projecten in handen te nemen en dit met succes af te ronden. Na de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog zijn wij verhuisd naar Capelle a/d IJssel waarbij wij een enorm terrein hebben waar wij uw vaartuig onder handen kunnen nemen. Onze specialisten ontzorgen u van het totaal plaatje en zorgen ervoor dat u uw routes binnen no-time kunt vervolgen.

Onze werkzaamheden

Uitlijnwerk en draaiwerk zijn diensten waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Scheepsreparatie in Rotterdam begon voor ons allemaal met onderhoud en reparatie van Brons (scheeps-) dieselmotoren. Al snel werden deze diensten uitgebreid met motor gerelateerde werkzaamheden. Dit zorgt voor de basis van onze bedrijfsactiviteiten. Met zo’n 200 meter eigen kade bevinden wij ons op de perfecte plaats aan de Hollandse IJssel en kunnen u geheel ontzorgen van scheepsreparatie in Rotterdam.

Al onze werkzaamheden zijn ook op locatie mogelijk waardoor u uw vaartuig gewoon op locatie kan laten liggen of staan. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om overzicht te behouden terwijl wij aan de slag kunnen.

Service

Ervaring leert ons wat onze klanten van ons verwachten. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. Klanttevredenheid en het leveren van optimaal resultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor onze scheepsreparatie in Rotterdam ontzorgen wij u van het gehele plaatje zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in scheepsreparatie in Rotterdam of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig kunnen voorzien van advies.