Site Loader

Over ons bedrijf

Maken je werknemers er een rotzooitje van en moet er eens in de zoveel tijd een stofdoek door je kantoorpand? Als B2B schoonmaakbedrijf ontzorgen we je graag van deze intensieve klus waar onbewust toch veel specialisme bij komt kijken. Door de jaren heen hebben wij veel klanten weten te ontzorgen en langdurige relaties weten te realiseren middels onze jarenlange ervaring en klantvriendelijke aanpak waarbij we volop meedenken met uw wensen. We begrijpen dat je naast het in stand houden van je bedrijf geen tot weinig tijd hebt om dit zelf op te pakken, daarom komen we graag met je in contact om eens kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

Als schoonmaakbedrijf bieden we veel diensten aan waar we jou volledig mee kunnen ontzorgen. Glasbewassing is een van die diensten en is een vak apart. Door aan de slag te gaan met de nieuwste en beste materialen en apparatuur zijn wij in staat om optimaal resultaat te bieden waarbij de veiligheid van onze werknemers hoog in het vaandel staat.

Daarnaast beschikken wij als schoonmaakbedrijf ook over het specialisme om grotere en kleinere vloeren te reinigen. Zo kunnen wij uw hele kantoorpand doorgaan of maken de grootste loods vloeren van Nederland schoon door middel van topkwaliteit machines waarbij we rekening met al uw wensen houden. Daarnaast reinigen wij ook vloertegels en leveren deze aan.

Bang voor spinnen of heb je er last van? Schakel ons schoonmaakbedrijf in om spinnen binnen no-time verwijderd te hebben en opnieuw een schoon pand te hebben!

Service en contact

Uiteraard willen wij al onze klanten de beste ervaring met ons als schoonmaakbedrijf te bieden en doen er dan ook alles aan om dit te kunnen realiseren. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan!