Site Loader

1976 is het jaar waar het voor ons allemaal begon. Lodewijk en Janny begonnen hun eigen schoonmaakbedrijf. Zo’n 10 jaar later werd een medevennoot en zijn sindsdien hard gegroeid. Wij zijn uitgegroeid naar een welvarend bedrijf met 125 werknemers en 237 klanten. Onze werknemers worden vanuit onze 2 filialen aangestuurd en zorgen voor optimaal schoon resultaat. Wij begrijpen dat u geen tot weinig tijd heeft om uw pand schoon te houden, terwijl u een bedrijf te runnen heeft. Echter is het wel belangrijk om uzelf, maar ook uw werknemers en klanten in een schone omgeving te laten werken. We helpen u graag verder!

Diensten

Kantooronderhoud is één van onze diensten waar we al enorm lange tijd ervaring mee hebben. Om u zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij de meest professionele schoonmaakartikelen om optimaal resultaat te zien.

Naast het schoonmaken van de binnenkant van uw kantoor, nemen we ook de buitenkant mee! Glasbewassing is een vak apart en gaan hier dan ook op zeer professionele wijze mee om. Met geschikt schoonmaakartikelen en apparaten gaan wij zorgvuldig te werk om eventuele blijvende strepen te voorkomen.

Vloerreiniging is ook 1 van de diensten die ons schoonmaakbedrijf aanbiedt. Geen oppervlakte is te groot of te klein. Met onze zuig- schrobmachine reinigen wij grote oppervlakte zoals loods vloeren. Voor de kleinere oppervlaktes zoals een klein kantoorpand gaan wij met onze boenmachine te werk. Hiermee nemen we alle hoekjes mee om geen kleine restjes over te laten. Bij ons kunt u ook terecht voor tapijtreiniging. Onze klanten maken hier graag gebruik van omdat het erg effectief is. Bent u bang voor spinnen? Geen paniek, deze verwijderen wij ook!

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of zijn er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan.