Site Loader

Over ons

Al tal van jaren zijn wij  dé leverancier van Sigma coatings. Deze worden veelal gebruikt voor boten, jachten en schepen, zowel voor boven als onderwater. Al sinds de 18e eeuw is Sigma verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en het leveren van topkwaliteit coating dat gebruikt kan worden als maritieme doeleinden. Met ons ruime assortiment zijn er altijd genoeg mogelijkheden voor alle soorten boten, jachten of schepen. Door onze aanpak zijn wij succesvol geworden en maken klanten graag gebruik van onze producten omdat zij optimaal resultaat zien bij het beschermen van hun boot.

Service

Met onze jarenlange ervaring hebben wij de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en wisten hier dus snel en goed op in te spelen. Wij streven ten alle tijd naar klanttevredenheid en weten dit ook te realiseren. Mochten er zich helaas toch miscommunicaties of ongeregeldheden voordoen, vinden wij het belangrijk om goed contact met onze klant te behouden en samen naar de juiste oplossingen te zoeken.

Levering

U kiest ervoor om onze topkwaliteit Sigma coatings te gebruiken en wilt deze graag zo snel mogelijk in huis hebben. Wij bieden u dan ook twee verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om het zelf bij ons te komen ophalen. Wanneer u langskomt op de afgesproken datum en tijdstip zorgen onze medewerkers ervoor dat uw gehele bestelling gecontroleerd en al klaar staat zodat u weer zo snel mogelijk verder kan.

De andere mogelijkheid is om het te laten leveren. Wanneer uw bestelling bij ons in goede orde is ontvangen gaan wij er direct mee aan de slag. Vervolgens laten wij het bezorgen op het gewenste (wal)adres. De levertijden zijn gebaseerd op het op kleur maken van uw bestelde producten. De gemiddelde levertijden zijn tussen de 2 en 3 werkdagen.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn, of heeft u opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.