Site Loader
Zwaar transport

Het komt het meest voor in de bouw, maar soms ook bij particulieren die een grote verbouwing gaan uitvoeren. We hebben het hier over zwaar transport. Waarschijnlijk heb je wel eens een vorm van zwaar transport zien rijden bij jou in de buurt, of heb je er wel eens achter gestaan in een file. Dat komt natuurlijk door de grootte van het transport, wat het vervoer een complexe operatie maakt. We leggen je graag uit waarom wij de specialist zijn in zwaar transport en voor iedere transportvraag een oplossing hebben!

Groot wagenpark voor zwaar transport

Zwaar transport wordt ook wel exceptioneel transport genoemd. Deze naam wordt ook aan het transport gegeven, omdat de goederen die vervoerd moeten worden vaak ook echt exceptioneel zijn. Daarom is het belangrijk dat het bedrijf dat u kiest voor het vervoer een uitgebreid wagenpark heeft met verschillende opties. Anders kan het voorkomen dat er geen passend voertuig bij het bedrijf aanwezig is voor hetgeen dat u wilt vervoeren. Wij beschikken over het grote wagenpark dat nodig is voor iedere vervoersvraag. Of het nu gaat om exceptioneel brede goederen, lange goederen, goederen die over de cabine heen vervoerd moeten worden: wij hebben de wagens in huis om dit in goede banen te leiden.

Kennis en expertise

Naast dat we de wagens gereed hebben staan, hebben we de kennis in huis om uw vervoersvraag op ons te nemen. Het vervoer van grote goederen gaat natuurlijk niet zomaar. Hiervoor zijn vergunningen nodig, waar een uitgebreide documentatie aan vooraf gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van deze documenten en kunnen snel de benodigde vergunningen krijgen. Hierdoor bespaart u uzelf tijd, geld en moeite bij het verzorgen van uw zwaar transport. Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zo nemen wij de laatste twijfels bij u weg. We zien het contact graag tegemoet!