Site Loader
spuitcabine

Ben jij werkzaam, of eigenaar van een bedrijf dat zich bezighoudt met het spuiten van voertuigen of materialen? Dan weet je hoe belangrijk het is om te beschikken over de juiste en veilige materialen. Zowel de verf materialen als de ruimte waarin je aan het werk gaat, dienen te beschikken over de juiste papieren. Wij hebben een spuitcabine ontwikkeld die ook voldoet aan alle vereisten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van onze cabine? Lees dan snel verder!

Ontwerp van de cabine

Onze spuitcabine heeft een vrij simpel design. Het is als het waren een groot blok met daarin een x-aantal ramen en deuren. De gehele ruimte is luchtdicht wanneer de deuren zijn gesloten. Hierdoor kunnen er geen stoffen naar buiten glippen. Naast dat de ruimte volledig afgesloten is, is er een afzuiger geïnstalleerd in de ruimte waardoor gevaarlijke stoffen worden gefilterd, en daarnaast nieuwe frisse lucht wordt toegevoerd in de ruimte. Dit alles met een uitzonderlijk lage hoeveelheid energieverbruik. Onze spuitcabine is beschikbaar in diverse maten. Afhankelijk van jouw bedrijfsruimte kunnen wij in overleg bepalen hoe groot de cabine mag zijn. Zo past de cabine zowel in grote bedrijfsruimte als in de wat kleinere. Ons product is uitsluitend leverbaar in het grijs. Wanneer de cabine is geïnstalleerd is het mogelijk om deze later nog uit te breiden. Zo voorkom je dat je na een aantal jaar de gehele cabine hoeft te vervangen.

Functies

Onze spuitcabine zorgt er voor dat tijdens een spuitbeurt, van materialen of voertuigen, alle schadelijke verfdampen en nevel worden gefilterd naar schone lucht. Op deze manier voorkom je toekomstige klachten bij werknemers en draag je een steentje bij aan een beter milieu. De cabine is dus erg duurzaam. Daarnaast is mede dankzij de goede afzuiging ook het onderhoud minimaal. Zo kun je dus erg gemakkelijk en ongehinderd aan het werk.

Meer weten over dit product? Neem dan snel contact met ons op!