Site Loader

Over ons

Sinds 2006 zijn wij verantwoordelijk voor het leveren en verhuren van tal van verschillende thee barren op de meest grootste, leukste en drukste evenementen van Nederland. Met gastheren en vrouwen die al jaren in het vak zitten weten wij succesvolle samenwerkingen aan te gaan wat leidt tot veel klanttevredenheid en positieve reacties. Om uw gasten letterlijk een warm welkom te bieden op uw evenement kunt u bij ons een thee bar huren om ze direct te voorzien van de lekkerste thee smaken en een praatje met onze gastvrije en sociale medewerkers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het huren van een thee bar kan bij ons zeer gemakkelijk. We ontzorgen u van de gehele catering van uw evenement en ontvangen uw gasten op vriendelijke manier zodat ze direct een goede indruk krijgen na binnenkomst! Onze jarenlange ervaring leidt tot veel kennis van onze markt en daarbij de wensen van de gasten. Hier weten wij goed op in te spelen wat ervoor zorgt dat wij optimaal resultaat kunnen leveren bij zowel onze klanten als hun gasten. Door gebruik te maken van de beste thee barren waarin wij de lekkerste smaken op voorraad hebben zien wij er elke dag opnieuw naar uit om de beste thee-ervaring onder de mensen te brengen!

Service

Ervaring leidt tot kennis van zowel de markt als van de wensen van onze klanten. Door onze flexibele werkwijze kunnen wij altijd aan de wensen van de klant voldoen wat leidt tot hechte samenwerkingen. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen wij en onze klanten het enorm op prijs om goed contact te behouden.

Contact

Mocht u verdere vragen en/of opmerkingen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.