Site Loader

Voor een VBI renovatievloer bent u bij ons aan het juiste adres. Het vervangen van houten vloeren door een eigentijdse renovatievloer, draagt bij aan een prettige leefomgeving. Het heeft ontzettend veel mooie voordelen op korte en lange termijn. Na het lezen van dit artikel weet u zeker welke vloer het meest geschikt is voor renovatie in uw woning. We vertellen over twee systeemvloeren die het beste passen bij de huidige en toekomstige trends. Lees snel verder.

De twee beste keuzes

Er zijn in totaal twee renovatie vloeren die wij kunnen leveren. De reden is, omdat wij alleen het beste willen leveren aan onze klanten. Na de ervaringen met deze twee vloeren, hebben wij de conclusie getrokken dat er geen andere  VBI renovatievloer  in de buurt komt bij de kwaliteit en voordelen van deze. Hieronder zullen wij de twee toppers kort beschrijven.

SL-Combinatievloeren

Deze renovatievloer is dé vloer van het moment. De constructie is eenvoudig en bestaat uit slecht twee belangrijke materialen. Er zijn stalen liggers nodig en EPS-vulmateriaal. Dit materiaal zorgt voor de sterke isolatie van de vloer. De vloer is zo isolerend dat het wordt aanbevolen bij duurzame woningbouw. De stalen liggers zijn voorzien van een magnelis beschermlaag. Dit zorgt er voor dat deze niet zal roesten en het materiaal een veel langere levensduur krijgt. Naast de voordelen en functie, is het installeren van het systeemvloer binnen één dag geregeld.

Cassettevloeren

Cassettevloer 6.2 is een innovatief gevelsysteem met een zeer laag gewicht. Voor grote bouwprojecten is dit een enorm mooi voordeel. De cassettes bestaan uit een combinatie van EPS en staal, met een magnelis beschermlaag. Deze vloer is geschikt voor bijna elke renovatie opdracht. Dit komt door de constructie van  de vloer. De materialen komen in verschillende lengtes en breedtes, waardoor er ook op kleine lastige plekken gerenoveerd kan worden.

Vindt u het na het lezen van dit artikel nog steeds lastig om een juiste keuze te maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies.