Site Loader
Vlizotrap

De toegang naar uw zolder

De vlizotrap is een driedelige vouwtrap die op een veilige en efficiënte manier toegang biedt tot uw zolder. De vlizotrap neemt geen ruimte in op uw vliering of zolder. Er zijn vlizotrappen in houten of stalen uitvoeringen te vinden op onze website. Tevens kunt u een vlizotrap bestellen met een traphekje, trapleuning en/of een slot.

Ruimte besparen met een vlizotrap

Met onze vlizotrappen bespaard uw ruimte wanneer u toegang wilt creëren tot uw zolder. Een vaste trap neemt veel ruimte in beslag. Een vlizotrap bied dan een handig oplossing. Uw zolder wordt toegankelijk en ook de ruimte waar uw vouwtrap geplaats wordt blijft ruimtelijk.

Een vlizotrap van kwaliteit

Onze vlizotrappen hebben een zeer fijne afwerking en zijn van hoge kwaliteit. Tevens zijn onze vlizotrappen warmte geïsoleerd. Door onze jarenlange ervaring in het vak is onze vlizotrap uitgegroeid tot een degelijk product. Onze zoldertrap is brandvertragend en veilig bevonden. Om de kwaliteit te waarborgen, raden wij aan om jaarlijks verbindingen en/of draaiende delen te oliën. Ook raden wij aan om te controleren of de schroeven van uw zoldertrap nog goed vastzitten.

Opmeten en bestellen

Uw hoeft zelf alleen de juiste maten op te meten en door te geven. Is de opening van uw vloer meer dan 2 cm breder of langer dan de standaardmaten op onze website? Geef ons dan de huidige bouwmaten door en wij leveren uw een vlizotrap op maat. Zo voorkomt uw extra werk op de inbouwplek. Hierna kunt uw de vlizotrap makkelijk bestellen via onze website. Na levering is de opvouwbare zoldertrap eenvoudig te monteren en klaar voor gebruik!

Handig zelf monteren

De vlizotrap is zelf makkelijk te monteren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de montage materialen die worden meegeleverd inclusief zelfklevende afwerklijst. Past de standaard maat toch niet in uw huis? Dan ontvangt uw binnen 2 weken de juiste vlizotrap op maat.